Facebook Video Downloader

   Je weet dat FB het meest conventionele sociale netwerk is, toch?  En daar is een volkomen logische verklaring voor: er zijn onbeperkte mogelijkheden voor entertainment, educatie, bedrijfsontwikkeling, nieuw publiek aantrekken en gewoon nieuwe vrienden maken van over de hele wereld.
   Je kunt je voorstellen hoeveel inhoud (Facebook-video's, afbeeldingen, live-uitzendingen, enz.) Hier is om te inspireren, motiveren, genieten of leren!  Alles zou perfect zijn als Facebook-video's offline zouden kunnen worden opgeslagen, zodat je ze niet kwijtraakt en je de inhoud op je gemak kunt verkennen zonder terug te hoeven gaan naar het platform. Foto's downloaden van Facebook is veel eenvoudiger, maar video's van Facebook opslaan is  lastiger.
   Het platform zelf heeft geen tool om video's van Facebook te downloaden, maar ik weet een uitweg.  Hoe download ik een video van Facebook?  Ik gebruik de video-downloader van Facebook (yourvideodownloader.com), die gemakkelijk, gratis en nuttig is.


   Wat is Facebook Video Downloader?

   Het is een online download-engine om Facebook-video's naar elk apparaat te downloaden.  Hiermee kunt u Facebook-video's downloaden om op te slaan op pc, iPhone, Android, Mac.
   U kunt elk besturingssysteem (Windows, Linux, macOS) en browsers installeren om Facebook-video's in 1080p of andere resoluties/indelingsopties (4K, HD, MP4, MP3 enz.) te downloaden.  Bewaar livestreams, video's en andere media van FB met video-downloader.

   Waarom een ​​FB videO Downloader gebruiken?

   1. Multifunctionele video-downloader
   FB Video Downloader kan video's naar mp3 converteren voor offline plezier;  kwaliteitsopties bieden voordat u een video downloadt;  met verschillende browsers en besturingssystemen en tijdelijk een video van Facebook downloaden (als de video niet te lang is en er geen problemen zijn met internet).

   2. Geen betaling vereist (GRATIS FACEBOOK VIDEO DOWNLOADER)
   Laad de toolpagina met één apparaat en download gratis Facebook-video's op computer, mobiel en andere apparaten.  Bovendien kunt u alle multimedia-inhoud downloaden die u nodig hebt.

   3. Is inloggen vereist

   Nee, je hoeft je niet aan te melden om Facebook-video's te ontvangen.  Plak de URL van de Facebook-video's op de geopende downloadpagina en druk op 'Downloaden'.


   4. Stap downloaden
   Het duurt niet lang om de gewenste media-inhoud te uploaden, omdat u zich niet hoeft te registreren en de video-downloader hoeft te installeren. Plak de gekopieerde Facebook-videolink in de saver en klik op 'Downloaden'.

   Hoe Facebook-video's te downloaden met FB Video Downloader

   Zoek de Facebook-video's die u wilt opslaan in een map op uw computer of in uw telefoongalerij.


   Druk op "De stippellijn / Share-knop" in de rechterbovenhoek van de media-inhoud en vervolgens op "Kopieer link" om de URL op het klembord te krijgen.


   Ga naar de video-downloadpagina en plak de URL in het invoerveld van een service.


   Druk op de knop "Download" om te beginnen met opslaan (dan kun je de kwaliteit en een map kiezen).

   FAQ

   1. Hoe lang bewaart Facebook Video Downloader een video?
   Het laden van video's van Facebook duurt meestal maar een paar seconden.  Het is dus behoorlijk snel.  Houd er echter rekening mee dat Facebook-video's erg lang kunnen zijn of dat er mogelijk problemen met de internetverbinding zijn, dus het proces kan traag zijn.

   2. Is er een limiet aan het aantal Facebook-video's dat ik kan uploaden?
   Nee, de tool is altijd gratis en kent geen beperkingen.  Hier leest u hoe u een onbeperkt aantal Facebook-video's kunt uploaden zonder een cent uit te geven.
   3 Is het legaal om een ​​video van Facebook te downloaden?

   Het opslaan van inhoud van niet-privéaccounts is volkomen legaal.  Wees echter voorzichtig wanneer u in de toekomst opgeslagen Facebook-video's of gebruikersbestanden op andere sociale netwerken gebruikt.  Of je nu foto's, video's, enzovoort van Facebook kiest, onthoud dat deze inhoud niet van jou is.  Link daarom altijd naar de auteur van de inhoud en gebruik de inhoud natuurlijk niet voor commerciële doeleinden (dit is in strijd met de auteursrechtwetgeving).  )

   .4.  Moet ik FB video downloader installeren?
   Nee, open de tool gewoon in een browser, plak de gekopieerde FB-videolink in het invoerveld en start het opslagproces door op 'Downloaden' te klikken.  Wijs naar een locatie en wacht een paar seconden om de video rechtstreeks naar uw apparaat te streamen.

   5.Moet ik me registreren om Facebook-video's te uploaden?
   Nee, je hoeft je niet aan te melden om Facebook-video's te ontvangen.  Plak de URL van de Facebook-video's op de geopende downloadpagina en druk op 'Downloaden'.


Simar Jeet Sandhu

CEO / Co-Founder

Die kleinen Dinge im Leben genießen. Einen Tag lang werden Sie vielleicht zurückblicken und feststellen, dass dies die großen Dinge waren. Viele Misserfolge im Leben sind Menschen, die nicht wussten, wie nah sie dem Erfolg waren, als sie aufgeben.